. . . D u n i a b a t i n k u . . .

By: Saiyed Mohd Akhbarino

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Jun-2007 06:42 Email | Share | | Bookmark
My Family

My parents
Me and my bro
adik bongsu aku, Elin
my sisters pics will come soon...hehehe...


Thursday, 25-Jan-2007 02:16 Email | Share | | Bookmark
Pulau Tioman

aku dan amir..
ini elin...comel kan?
amir dan aku...sengal tul laa....
View all 10 photos...
tak ingat tarikhnye bile tp dlm tahun lepas la...dlm bulan 10 or 11 kot..
tp masa tu cuma ade parents aku, adik laki aku ngan adik bongsu aku je..
dua org lg adik pompuan aku tak ikut sbb diorang tak dpt cuti..
diorang duk hostel....
masa nih pegi sbb kenduri kawin anak kawan baik ayah aku..
lgpun mmg dah lama tak balik tioman nih...kg tekek...
sbnrnye kg. tekek adalah tmpt asal ayah aku...
so mcm kg aku jugak la kan...
tp kami dah takde rumah kat sana...
ade tanah pun atas bukit kot...
so kami stay kat chalet kawan bapak aku tu la..
kitorang duk free je...heheheh....
bapak aku yg tlg dia masa dia nak bukak chalet tu dulu...
sbb tu la dpt duk free...
klu tak jgn harap la..
tp tak smpt nak stay lama sbb bot nak balik semula xde pd hari kami plan nk balik tu..
terpaksa la balik awal dan batalkan rancangan lain...
hmmm...
maybe next time kot balik lama sket....
bawak yg tersayang ke...
hahahahaha....
adios...


Saturday, 9-Sep-2006 19:03 Email | Share | | Bookmark
graduation day....

dpn coit...
my parents and sisters...
=)
View all 6 photos...
convocation...
one of my family member can't make it to the ceremony...
she had her own reason...
can't say anything about that...
thank God i'm finally getting my first degree..
but master degree is waiting..can't wait to get started..
thanx to all...sorry if i ever done anything wrong towards anybody...
luv u all...
salam...


Tuesday, 4-Apr-2006 10:44 Email | Share | | Bookmark
Teman selamanya...

 
Walaupun kita punya pacar,
teman tetap yang paling setia,
Walaupun kita punya harta,
teman tetap yang paling berharga...


Wednesday, 29-Mar-2006 11:34 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 11 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net